Oslo, 04. rujna 2018.

Grupa za male čitatelje nastavlja se okupljati u Veleposlanstvu u Oslu

„Grupa za male čitatelje nastavlja se okupljati u Veleposlanstvu u Oslu. Prvi sastanak održat će se 8.9.2018. u prostorijama Veleposlanstva. Poziv organizatora možete pročitati niže:

Već treću godinu zaredom nastavljamo naša okupljanja za djecu, od 6 mjeseci do 6 godina, a i one starije koji vole druženje s pisanom riječi. Želja nam je održati interes djece za hrvatskim jezikom i kulturom, stoga se kroz ovu grupu trudimo odmalena djecu zainteresirati za čitanje knjiga i učenje hrvatskog jezika kroz igru i pjesmu. Na druženjima čitamo slikovnice, priče na hrvatskom jeziku te učimo i pjevamo pjesmice. Veselimo se zajedničkom čitanju, recitiranju i pjevanju s našim mališanima i druženju sa Vama, dragi roditelji.

Podršku inicijativi dale su sve tri najvažnije adrese okupljanja Hrvata: Hrvatska katolička misija u Norveškoj, Veleposlanstvo Republike Hrvatske i Hrvatska zajednica, stoga ovaj poziv dolazi sa jedne od ovih adresa. Novi čitatelji prijaviti se mogu na adresu mirjana.coh@gmail.com.
Veleposlanstvo Republike Hrvatske nam je velikodušno otvorilo svoja vrata i grupa malih čitatelja nastavlja se okupljati u njihovim prostorijama na adresi Drammensveien 82, Oslo. Susreti traju po sat vremena, svake druge i četvrte subote u mjesecu, od 11 sati.

Susrete u 2018./2019. godini planiramo za:
Rujan: 8. i 22.
Listopad: 13. i 27.
Studeni: 10. i 24.
Prosinac: 8. i 22.
Siječanj: 12. i 26.
Veljača: 9. i 23.
Ožujak: 9. i 23.
Travanj: 13. i 27.
Svibanj: 11. i 25
Lipanj: tradicijski piknik prije ljeta, datum ćemo dogovoriti skupa“

 

Copyright (c) 1997.- 2020. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH Sva prava pridržana